Concil Marketing icon

Profilering av fordon

Fordonsdekor ger en mycket kostnadseffektiv rullande reklamplats för ert företag. Går att montera på exempelvis bilar, bussar, lastbilar, maskiner, släpvagnar med mera. Fordonsdekor kan användas för korta kampanjer eller som permanent budskap i flera år.
Våra montörer har mångårig erfarenhet och hjälper dig gärna med tankar och idéer kring ditt projekt. I vår nybyggda fordonsdekorhall finns gott om plats för alla typer av fordon (maxhöjd 4,6 meter). Självklart erbjuder vi också montering på plats hos kund, så länge lokalen lämpar sig för hantering av material och är tillräckligt ljus.

Helfoliering/Wrapping
Byt färg på fordonet eller ge det ett helt unikt utseende! Fördelen med att helfoliera ett fordon är, förutom ett häftigt helhetsintryck, att det skyddar lacken mot stenskott och solblekning. När foliedekoren avlägsnas ser fordonets lack ut som före dekoren monterades.

Chrome delete
Ett ökande intresse har senaste tiden visats för Chrome delete. Detta är helt enkelt när man folierar de delar av bilen som är i krom. Oftast är det rails, handtag, grill och liknande. Bilen får ett helt nytt utseende utan större ingrepp.

Solfilm
Med solfilm får ditt fordon ett uppdaterat utseende och håller sig svalare. Interiören hålls också fräschare och solens påverkan på bl.a. klädseln blir mycket mindre. Solfilm tar bort ca 98 % av den skadliga UV-strålningen, reducerar värme och blekning och tar bort störande reflektioner. De mörka solfilmerna ger dessutom ett mycket bra insynsskydd.

[rl_gallery id="843"]

Kontakta oss

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: 0510-203 40
E-post: info@concil.se

Order
E-post: order@concil.se

 

Concil - House of Marketing

Skriv till oss

Vill du ställa en fråga till oss? Det kan enkelt göra via detta formulär.